Je kijkt omhoog als er een vliegtuig of helikopter over vliegt. Spot ieder vliegtuig op de landingsbaan en fotografeert ze allemaal.

Jij bent nieuwsgierig naar hoe het allemaal werkt in de luchtvaart. Hoe de techniek er uitziet en werkt. Wat de invloed van het weer op vliegen is. En wat er allemaal bij komt kijken om te kunnen vliegen. Waarom er zoveel typen zijn en wat de verschillen zijn. Misschien wil je zelf vlieger of vliegtuigmonteur worden?

Wil jij hier op een leuke manier achter komen? Dan ben je hier op de juiste plek geland. Wat je van ons kunt verwachten is antwoorden op jouw luchtvaartvragen.

Hoe kan een vliegtuig vliegen? Hoe werkt dat technisch? Verschillen en overeenkomsten tussen vliegtuigen en helikopters. Hoe de knoppen en lampjes werken in de cockpit? Hoe de crew met elkaar communiceert. Welke invloed het weer heeft en hoe je hiermee omgaat. En nog veel meer.

Neem een kijkje in onze webshop

Air Xperience® is een uniek merk dat de kracht, schoonheid, speelsheid en techniek vertegenwoordigt van Stearman vliegtuig dat in WOII dienst deed in de USA. Om de geschiedenis te koesteren en iedere man hiervan mee te laten genieten, is dit merk gelanceerd. Stoer, sterk, comfy met karakter en er sociaal bij horen is belangrijk. Dit vertaalt zich in stoere lekker zittende kleding als bomberjacks, hoodies, sweaters, polo’s en t-shirts. Wil je liever een embleem, badge, met het vliegtuig erop? Een cursus volgen of naar een evenement komen? Voel je welkom.

Voor slechts  € 39 koop je al een cursus. Koop je het hele programma, dan krijg je één cursus gratis.

 1. Gratis weetjes over de luchtvaart (e-book)
 2. Korte cursussen (aerodynamica, techniek, helikopters, vliegtuigen, cockpitkennis, communicatiegedrag, het weer)
 3. Meet-up online (een 15-minuten gesprek via Zoom waarin je alles kunt vragen over de luchtvaart. Keuze uit ‘algemene vragen’ of ‘ik wil zelf vlieger worden’)
 4. Meet-up op het vliegveld
  Een live bezoek aan een vliegbedrijf, inclusief rondleiding, kijken in de cockpit, foto’s bij een vliegtuig en koffie:
  € 99 (1 uur, één persoon)
  € 179 (1 uur, twee personen)
  € 265 (1 uur, inclusief vlucht van 20 minuten)

E-book met gratis luchtvaartweetjes

Ons e-book is bijna klaar! Meld je vast aan en we sturen een directe downloadlink zodra het e-book beschikbaar is.

Stap jij in?

Kom binnen en maak een online afspraak van 15 minuten.

Vul je gegevens in en je krijgt direct een link naar de online agenda.