Medewerkers die van aanpakken weten en oprechte interesse en aandacht hebben voor jouw klanten, zodat zij zich gezien voelen en jouw ambassadeurs worden.

Je neemt regelmatig nieuwe, vaak jongere, medewerkers aan in jouw winkel. Doorgaans hebben zij nog geen ervaring in dit werk of op de arbeidsmarkt. Jij bepaalt dan hun eerste werkervaring. Een mooie, belangrijke en ook dankbare taak.

Afhankelijk van wat zij van thuis en uit hun omgeving meekrijgen, gaan zij gemakkelijk of minder makkelijk met jouw klanten om. In onze programma’s laten wij jouw medewerkers laagdrempelig kennismaken met winkelende klanten en hierdoor hun klantcontact echt gaan beleven.

We nemen hen mee op klantreis waarbij zijn de beste versie van zichzelf ontdekken en dat gaan inzetten als hun kwaliteit in jouw winkel met een positief effect op de samenwerking in jouw team.

Tijdens dit trainingsprogramma leren jouw nieuwe medewerkers hoe zij zichzelf kunnen blijven in optimaal klantcontact op de werkvloer. Hoe zij er zelf voor kunnen zorgen, dat klanten positief over hen en jouw winkel gaan vertellen en vaker terugkomen voor hun boodschappen en aankopen.

Neem ons trainingsprogramma af, werk met ons samen en ervaar het zelf.

Voor slechts € 179 staat iedere medewerker getraind in jouw winkel

  1. Gratis weetjes (e-book)
  2. Zes online lessen en een digitaal werkboek
  3. Meet-up offline (keuze: of online) om te toetsen hoe de trainee werkt en ervaringen heeft opgedaan
  4. Persoonlijk medewerkersprofiel met tips en tops (factsheet)
  5. Gratis online sessie over succes in je werk
  6. Bij een team is een teamsessie mogelijk

Stap jij in?

Kom binnen en maak een online afspraak van 15 minuten.

Vul je gegevens in en je krijgt direct een link naar de online agenda.